Nej, det blir inte lika bra som hos din favorit-indier, och inte lika bra som när du gör den med jäst. Men har du bråttom och vill få till ett helt ok Naan så bakar du det snabbt med bakpulver enligt nedan:

8st snabba Naanbröd:

  • Sätt ugnen på max (250 el 275c oftast). Behåll en plåt i ugn som du skall använda.
  • Blanda ca 8dl vetemjöl med 1 matsked bakpulver och 2 teskedar salt.
  • Häll i 3dl naturell yogurt, 1 ägg, lite olivolja, hyfsat med honung – dega ihop.
  • Tillsätt lite vatten om det behövs. Dega.
  • Dela i 8 bitar.
  • Kavla ut till 8st platta Naan
  • Lägg på den varma plåten och grädda i ca 6-8 min tills de blir lite “solbrända”.
  • Lägg färdig Naan´s under handduk. Ät direkt och njut!

Lycka till!